მადლენები ზეთისხილით და პარმეზანით

ფრანგული მადლენები ზეთისხილით და პარმეზანით Foodogaphy-სგან. 

მასალა:
2 კვერცხი
2 ს.კ ზეითუნის ზეთი
20 გრ დამდნარი კარაქი
4 ს.კ რძე
10-12 ცალი უკურკო შავი ზეთისხილი, წვრილად დაჭრილი
2 ს.კ წვრილად გახეხილი პარმეზანი
3 ჩ.კ ცომის გამაფხვიერებელი
100 გრ ფქვილი
მარილი, პილპილი

1463881_690354380982596_1676213669_n

მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსზე.
ჯამში მსუბუქად ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ ზეთი, კარაქი, რძე, აურიეთ კარგად. დაამატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები და კოვზით ან სპატულათი ურიეთ ფქვილის სრულ გახსნამდე.
კოვზით ჩადეთ ცომი ფორმებში, შეავსეთ ნახევრამდე. გამოგივათ 18-20 ცალი მადლენი. აცხვეთ 20 წუთი ან შეწითლებამდე.

გააკეთე კომენტარი:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s