ყველის მაფინები

მსუბუქი და დაბალკალორიული ყველის მაფინები Foodography-სგან. 

მასალა:
150 გრ მაგარი ყველი, წვრილ სახეხზე გახეხილი
1 კვერცხი
4 სავსე ს.კ ფქვილი
1/2 ჩ.კ სოდა
200 მლ მაწონი
რამდენიმე ღერო მწვანე ხახვი
მწვანილი სურვილისამებრ (ქინძი და კამა)

1467470_689033521114682_311343567_n
მომზადება:
გახეხილ ყველს შეურიეთ კვერცხი, ჩაამატეთ მაწონი, ურიეთ, დაუმატეთ დაჭრილი მწვანილი და ხახვი. ბოლოს ფქვილში არეული სოდა. დატოვეთ ცომი 10-20 წუთი, რომ ამოფუვდეს.

გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსზე, გაანაწილეთ ცომი ფორმებში (თუ საჭიროა ფორმებს წაუსვით კარაქი), მე 9 მაფინი გამომივიდა. აცხვეთ მინიმუმ 25 წუთი ან მაფინების შეწითლებამდე.

გააკეთე კომენტარი:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s