ღვეზელები თხის ყველით და პამიდვრით

არატრადიციული გემოების მოყვარულთათვის, მარტივი ექსპერიმენტი Foodography-სგან – ღვეზელები თხის ყველით და პამიდვრით. 

მასალა:

  • ფენოვანი ცომი
  • მდოგვი
  • პამიდორი
  • თხის ყველი
  • ორეგანი
  • კვერცხი
  • სეზამის მარცვლები

1385796_666477206703647_1022836137_n

ფენოვან ცომს გააბრტყელებთ, დაჭრით კვადრატებად, გადაუსვამთ მდოგვს (სასურველია არა ქართული), დაადებთ 1 ნაჭერ პომიდორს, 1 ნაჭერ თხის ყველს, მოაყრით ორეგანოს, მარილს და შეაერთებთ. გადაუსვამთ კვერცხის გულს. თუ მოგეპოვებათ სეზამის მარცვლები მოაყარეთ. გამოაცხობთ 200 გრადუსზე, ღვეზელების შეწითლებამდე 

გააკეთე კომენტარი:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s