ბოსტნეულის ხვეულა

ბოსტნეულის ხვეულა, დასამზადებლად მარტივი, ვიტამინებითა და სასარგებლო ნივთიერებებით სავსე, დიეტურ-ვეგეტარიანულ-სამარხვო კერძი, Foodography-სგან. 

მასალა:

ლავაში

სალათის ფოთლები

კომბოსტო

ბულგარული წიწაკა

ხახვი

ოხრახუში

ზეითუნის ზეთი

მარილი

პილპილი

ბოსტნეულის ხვეულა

ბოსტნეულის ხვეულა

მომზადება:

იღებთ ლავაშს, აყრით სალათის ფოთლებს, წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს, ბულგარულს 1ც, ხახვს1ც, ოხრახუშის რამდენიმე ღეროს დაუჭრელად, ასხამთ ზეითუნის ზეთს, მარილს, პილპილს. გადაახვევთ, გაჭრით ორად.

პ.ს. ბოსტნეული შეიძლება საღამოს გარეცხოთ, გააშროთ და ჰერმეტულად შეინახოთ დილისთვის.

გემრიელად მიირთვით 🙂

გააკეთე კომენტარი:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s