ნუშის ტრიუფელი

მარტივად მოსამზადებელი ნუშის ტრიუფელი Foodography-სგან:მასალა:

  • 12 ც. სავოიარდის ორცხობილა (ბუდუარი ფრანგულად)
  • 125 გრ ნუში
  • 125 გრ შაქარი
  • 2 ს. კ რძე
  • 1 ს. კ რომი
  • შაქარი ამოსავლებად.

მომზადება:

ორცხობილები დაატრიალეთ ჩოპერში ისე, რომ მიიღოთ ფქვილი. ნუშიც დაატრიალეთ ჩოპერში ან იყიდეთ დაფქული. შაქარი, ნუში და ორცხობილას ფქვილი აურიეთ დიდ ჯამში. დაასხით რძე და რომი. დაიწყეთ მორევა კოვზით. დაახლოებით 10 წუთი ზილეთ კოვზით. მასა დაპატარავდება, გახდება წებოვანი. თეფშზე დაყარეთ 3 ს. კ შაქარი. აიღეთ მასა, დაამრგვალეთ და ამოავლეთ შაქარში. შეინახეთ მაცივარში 2 საათით.

906727_585426371475398_1136889753_o

გააკეთე კომენტარი:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s